Welkom bij Aannemersbedrijf De Stip
Even voorstellen.. Bij Aannemersbedrijf De Stip bent u wat betreft de bouwtechnische zaken aan het goede adres. Het maakt bij ons niet uit hoe klein het werk is, maar ook grotere werken nemen wij aan, denk hierbij aan aanbouw, verbouw, maar ook de nieuwbouw van een woning.
Klanten & Opdrachten Bij Aannemersbedrijf De Stip bent u wat betreft de bouwtechnische zaken aan het goede adres. Het maakt bij ons niet uit hoe groot of klein het werk is, wij doen het allemaal, denk hierbij aan aanbouw, verbouw, maar ook de nieuwbouw van een woning. Ook voor renovatiewerkzaamheden hebben wij de benodigde kennis en vakbekwaamheid voor in huis.
Personeel & Vaardigheden Er zijn bij ons uiterst vakkundige uitvoerders in dienst, welke we aanvullen met betrouwbare en bekwame ZZP’ers en uitzendkrachten. Onze uitvoerders hebben allen hun VCA-VOL en BHV. Op deze manier kunnen wij meerdere opdrachten tegelijk laten lopen en tegelijkertijd toch kleinschalig blijven opereren om de risico’s beperkt te houden. Dit alles zorgt voor een betrouwbaar team waarop wij, maar ook u kunt rekenen! Verder werken wij met vaste grotere onderaannemers waarvan wij ook ter aller tijde op aankunnen.